Бесплатна проба!

Закажете демо денес!

Дали сте заинтересирани да дознаете повеќе за апликацијата SportyPlus и сè што таа има да понуди?

Откријте го целосниот потенцијал на SportyPlus за вашиот клуб со персонализирано демо. Едноставно пополнете го формуларот подолу и еден од нашите членови на тимот ќе биде во контакт за да ги потврди деталите. Не ја пропуштајте оваа можност да видите како нашиот софтвер може да ги подобри операциите на вашиот клуб и искуството со играчите.

Што да очекувам?

За само 15 минути, ќе ви покажеме колку е лесно да ја поставите и користите апликацијата SportyPlus за вашиот клуб. Нашиот брз преглед ќе ви даде вкус на сите функции и придобивки што ги нуди апликацијата, па дури и ќе ве водиме низ процесот на поставување на вашиот бесплатен пробен период.

1.

Вовед

Нашиот член на тимот ќе се претстави и ќе даде краток преглед на апликацијата SportyPlus и ќе научи за вашиот клуб

~ 3 минути

2.

Брз преглед

Следно, ќе ви дадеме подетален преглед на апликацијата, вклучително и како да се движите низ контролната табла, да управувате со корисници и членства, да закажувате натпревари и тениски терени и многу повеќе.

~ 5 минути

3.

Поставете го вашиот клуб

Ќе ви помогнеме да го поставите профилот и брендирањето на вашиот клуб во апликацијата, вклучувајќи додавање на името, логото, тениските терени и членствата на вашиот клуб.

~ 7 минути

4.

Подготвени сте да одите

Откако ќе се постави вашиот клуб, ќе бидете подготвени да започнете со користење на бесплатната пробна апликација SportyPlus за да управувате со вашиот клуб и да закажувате натпревари. Нашиот член на тимот ќе биде достапен да одговори на сите прашања што можеби ги имате.

Подготвени сте да одите

Бесплатен пробен период - не е потребна обврска!

Ви благодарам што не контактиравте.

Ќе ве контактираме што е можно поскоро