Следење резултати во реално време

Следете ја акцијата и поддржете го вашиот колега член на клубот

Искусете ја возбудата на тенис во живо како никогаш досега со нашата функција за следење резултати во реално време. Членовите на клубот можат да ги следат резултатите и да гледаат ажурирања на натпреварите во живо на апликацијата, како и да коментираат за натпреварите во живо.

Едноставни и напредни опции за внесување

Коментари на натпреварите во живо

Висококвалитетен пренос со минимално задоцнување

Мазен и интуитивен кориснички интерфејс

Нашиот модул за следење резултати вклучува модул за следење резултати во реално време и пренос во живо, кои нудат бројни придобивки за клубовите и нивните менаџери. Преносот во живо на натпреварите до членовите на клубот може да го зголеми ангажманот и возбудата за клупските настани, што ќе доведе до зголемено задржување и потенцијално дури и нови членства. Покрај тоа, нашиот софтвер обезбедува висококвалитетен пренос и минимално задоцнување за преноси во живо. Генерално, овие карактеристики се ефективни алатки за успех на клубот.

Главни карактеристики

Флексибилно решение

Следењето резултати во реално време ви овозможува лесно да започнете да ги следите резултатите во средината на натпреварот. Без разлика дали сте заборавиле да ги следите резултатите на почетокот на натпреварот или сте се приклучиле на натпреварот доцна, нашиот софтвер го олеснува продолжувањето таму каде што сте застанале.

Едноставно и напредно

Нашиот модул во живо нуди и напредни и едноставни опции за следење резултати и статистика. Плус, имате опција рачно или автоматски да ги менувате страните на играчите, да ја паузирате играта, па дури и да ги оневозможите коментарите ако сакате.

Глобална публика

Лесно пренесувајте совпаѓања до глобалната публика со нашиот специјален API што обезбедува оптимизиран начин за пренос на податоци. Ова е особено корисно ако вашиот клуб е домаќин на голем тениски турнир и бара да обезбеди резултат во живо за ТВ. Нашиот софтвер обезбедува висококвалитетен пренос со минимално задоцнување и прекин, што го прави совршено решение за пренос на натпреварите на вашиот клуб до широка публика.

Дополнителни функции за следење резултати во живо

Нашиот модул за следење резултати во живо нуди низа дополнителни функции и опции кои ќе ви помогнат да управувате со вашиот клуб поефикасно.

Лесно следење

Со приспособливите опции за внесување, копчињата за внесување автоматски се менуваат врз основа на која страна од тениското игралиште е играчот, осигурувајќи дека резултатите се прецизно запишани дури и кога има странични промени.

Лесно наоѓање

Автоматско прикажување на резултатите во живо за натпреварите што се емитуваат во живо на страницата за распоред на натпревари на клубот, како и на контролната табла на почетната страница.

Врати

Без разлика дали случајно сте внеле погрешен резултат или треба да се вратите на претходниот резултат, нашиот софтвер го олеснува отповикувањето на последната точка.

Ако функцијата што ви треба не е достапна, ние ќе ја развиеме за вас бесплатно

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.