Управување со корисници

Заштедете време и напор во управувањето со вашите членови со нашите моќни функции за управување со корисници

Можете да гледате и ажурирате профили, да додавате и отстранувате членови, да пребарувате одредени членови, да го следите присуството и учеството, да испраќате пораки и ажурирања и да управувате со плаќањата и да генерирате извештаи. Плус, можете да поставите дозволи и улоги за да ви помогнат ефикасно да го водите вашиот клуб.

Приказ и ажурирање на профилите на членовите

Додавање и отстранување членови

Следете го присуството на членовите

Приказ и управување со плаќањата на членовите

Создавајте извештаи за активноста и перформансите на членовите

Поставете и управувајте со дозволите и улогите на членовите

Заштедете време и енергија со нашите карактеристики за управување со корисници. Како менаџер на клуб, ќе цените како нашиот софтвер ја рационализира администрацијата на вашиот клуб, овозможувајќи ви да се фокусирате на други важни задачи. Едноставниот и интуитивен интерфејс го олеснува прегледувањето и ажурирањето на информациите за членовите на една страница, брзо и лесно пристапување и уредување на деталите за членовите по потреба. Пробајте го нашиот софтвер денес и видете каква разлика може да направи за вашиот клуб.

Главни карактеристики

Кориснички профил

Профилот ги вклучува сите релевантни финансиски и лични информации, како и перформансите и статистиката на играта. Ова ви помага да добиете сеопфатно разбирање за секој член и нивната вклученост во вашиот клуб.

Додавајте и отстранувајте или блокирајте членови

Процесот е брз и едноставен, што ви овозможува ефикасно да управувате со вашата листа на членови и да ја ажурирате. Можете лесно да додавате нови членови, да отстранувате членови кои повеќе не се активни, да го ажурирате статусот на членство или да блокирате членови кои ги прекршуваат правилата или политиките. Со нашиот софтвер, едноставно е да се одржува точна и актуелна листа на членови.

Длабоки сознанија

Можете да добиете сеопфатен преглед на перформансите на вашите членови. Ова вклучува статистика на игри, историја на резервации и стапки на откажување, како и податоци за тоа колку често играчите ги користат тениските терени на вашиот клуб.

Управување со плаќање

Можете да ја следите историјата на плаќања, да гледате неподмирени салда и да обработувате нови плаќања со само неколку кликања. Нашиот софтвер го олеснува следењето на плаќањата на членовите и гарантира дека финансиските записи на вашиот клуб се точни и ажурирани.

Научи повеќе

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.