Тениски лиги

Лесно креирајте и управувајте со лиги, приспособете го форматот на лигата, управувајте со играчи и групи и следете сеопфатна статистика

Модулот за лигата SportyPlus обезбедува сеопфатно решение за креирање и управување со лиги. Нашиот софтвер ви овозможува да креирате повеќе групи со кој било број играчи, да додавате и отстранувате играчи во текот на лигата, автоматски да генерирате натпревари и да следите статистика за натпреварите во лигата. Со нашиот интуитивен интерфејс и приспособливи опции, можете лесно да ја поставите и управувате вашата лига за да одговара на вашите потреби.

Резервирајте тениски терени од лигата

ELO и класичен формат на лига

Направете промени или откажувања, автоматизирајте ги повторените резервации

Положба за замрзнување во која било точка

Сеопфатна статистика

Додавајте и отстранувајте играчи во средината на сезоната

>Со нашиот модул за тениска лига, менаџерите и членовите на клубовите можат лесно да креираат и управуваат со сопствени лиги и турнири во апликацијата SportyPlus. Нема потреба да користите посебни решенија од трети страни, бидејќи сè е беспрекорно интегрирано во остатокот од апликацијата. За само неколку минути, можете да креирате и прилагодите лига за која било возрасна група или ниво на вештина. Ова заштедува време и мака, истовремено обезбедувајќи сеопфатно решение за сите ваши потреби од лига и турнири.

Главни карактеристики

Волшебник за поставување

Со нашиот лесен волшебник, поставувањето нова лига е лесно. Со само неколку кликања, можете да ја прилагодите вашата лига со опции како што се бројот на рунди на игра, бројот на групи и повеќе.

Контролна табла на почетната страница

Со добро дизајнирана контролна табла, членовите можат брзо да го видат нивното сегашно и минато учество во лиги и турнири, како и да ги видат нивните рангирања и статистика за перформансите. Тие исто така можат да ги видат претстојните настани и да се пријават за нови лиги или турнири кои се отворени за регистрација.

Приватен или јавен

Отворената лига им овозможува на сите членови да се приклучат, додека приватната лига му дава на администраторот можност да покани избрани членови. Ако изберете да ја отворите вашата лига, можете да поставите временска рамка за вклучување нови играчи. Без разлика дали сакате лига за сите членови или поексклузивно искуство, нашиот софтвер ве покрива.

Класична лига

Нашата карактеристика на класичната лига ви овозможува да креирате групи, да поставувате правила за напредување и испаѓање меѓу групите, да ја именувате секоја група и да го одредите бројот на играчи во секоја група. Можете исто така да го одредите бројот на поени доделени за победа, играње или освојување сет и да го поставите бројот на кругови за лигата.

ЕЛО лига

Нашата функција ЕЛО лига им овозможува на играчите да се натпреваруваат едни против други во една група, користејќи го системот ЕЛО за одредување рангирање и бодови. Играчите можат да играат едни против други онолку пати колку што сакаат, со системот ELO автоматски да ги ажурира рангирањето и бодовите по секој натпревар. Со функцијата ЕЛО лигата, клубовите можат лесно да постават и да управуваат со уникатно и привлечно лигашко искуство за нивните членови.

Лигашки циклуси

Со модулот за тениска лига, имате можност да креирате повеќе циклуси од вашата лига. По секој циклус, можете или да креирате нов циклус со редистрибуирани играчи врз основа на нивните резултати во претходниот циклус, или можете да креирате турнир во кој ќе се појават играчи од лигата и автоматски да ги засадувате врз основа на нивните перформанси во лигата. Оваа функција ви овозможува лесно да управувате со вашата лига и да го одржувате натпреварот свеж и возбудлив за вашите играчи.

Покажете интерес

Членовите кои моментално не учествуваат во лига можат да го изразат својот интерес за приклучување во идна лига. Ова им овозможува на менаџерите на клубовите да го измерат интересот и потенцијално да создадат нови лиги или да ги прошират постоечките.

Положба за замрзнување

Членовите кои моментално не учествуваат во лига можат да го изразат својот интерес за приклучување во идна лига. Ова им овозможува на менаџерите на клубовите да го измерат интересот и потенцијално да создадат нови лиги или да ги прошират постоечките.

Сеопфатна статистика на играчите

Сеопфатната статистика на играчите може да биде вреден ресурс за играчите, тренерите и навивачите, помагајќи им подобро да ги разберат перформансите на нивните омилени играчи и да ги идентификуваат областите за подобрување.

Дополнителни карактеристики на лигата

Нашиот лигашки модул нуди низа дополнителни функции и опции кои ќе ви помогнат да управувате со вашиот клуб поефикасно.

Додавајте и отстранувајте играчи во средината на сезоната

Оваа флексибилност може да помогне да се осигура дека натпреварот ќе остане фер и избалансиран, дури и ако играчот не може да продолжи да учествува поради повреда, конфликти во распоредот или други фактори

Процент на одиграни натпревари

Оваа статистика дава јасна слика за тоа колку натпревари се одиграни севкупно, како и за секоја група

Лесно испраќање пораки

Автоматско креирање нишки за секоја група во лигата, како и нишка за сите членови на лигата

Оценка на ELO

Автоматски ажурирајте го рејтингот на ELO врз основа на резултатот од лигашкиот натпревар

Ако функцијата што ви треба не е достапна, ние ќе ја развиеме за вас бесплатно

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.