Менаџер на тениско училиште

Започнете со нашиот модул за школо за тенис и искористете ги сеопфатните и кориснички алатки што ги нуди за управување со тениските училишни групи на вашиот клуб

Со нашиот софтвер, можете лесно да креирате и следите тениски школски групи, да регистрирате и управувате со членови и тренери и да креирате распоред за секој период. Можете исто така да го следите присуството и да добивате известувања за промени на тренери и тениски терени, откажувања на дожд и други важни ажурирања. За помладите членови, нашиот софтвер вклучува функција за известување за родителите кога присуството е непотврдено.

Регистрација и управување со членови и тренери

Создавање распоред за секоја група

Следење на присуство за членови и тренери

Управување со плаќања

Комуникација помеѓу членовите на групата

Интеграција со други модули во решението на SportyPlus

Нашиот модул за управување со тениско училиште нуди низа придобивки и за клубот и за менаџерот на клубот. Со овој модул, можете лесно да креирате и следите тениски училишни групи, да регистрирате и управувате со членови и тренери и да креирате распоред за секоја група. Ова ви помага да го организирате и рационализирате управувањето со вашиот клуб, заштедувајќи ви време и напор. Ова е ефикасен начин да генерирате приходи за вашиот клуб и да привлечете нови членови. Генерално, нашите алатки за управување со клубови обезбедуваат сеопфатно и лесно решение за управување со вашиот клуб, помагајќи ви да ја зголемите ефикасноста и да го развиете вашиот бизнис.

Главни карактеристики

Управување со училишна група

Со нашиот софтвер, можете лесно да креирате и следите училишни групи и да вршите ажурирања по потреба. Поставувањето нова училишна група е лесно со нашиот волшебник чекор-по-чекор, кој ве води низ процесот на внесување на сите потребни информации

Автоматско закажување училишни групи

Нашиот софтвер ви овозможува лесно да креирате распоред за секоја училишна група со резервирање на тениски терени за таа група. Откако ќе се постави распоредот, секој член на групата автоматски ќе го добие целиот распоред во својот потсетник, помагајќи да се осигури дека се свесни кога и каде треба да бидат. Ова помага да се насочи процесот на закажување и помага да се намали ризикот од недоразбирања или пропуштени сесии.

Следење на посетеност

Овој модул вклучува функција за следење на посетеноста за членовите на училишната група и тренерите. Ова ви помага да водите евиденција за тоа кој присуствува на секоја сесија и дали има не-прикажувања или откажувања.

Тренери за тенис

Лесно управувајте со тренерите на вашиот клуб и понудете им можност на членовите да резервираат часови со нив. Нашиот софтвер ви овозможува да видите список на тренери, вклучувајќи ги нивните цени, искуство и други релевантни информации. Ова им олеснува на членовите да го пронајдат вистинскиот тренер за нивните потреби и да резервираат часови по нивна погодност. Како менаџер на клуб, можете исто така да ја користите оваа функција за да ги следите резервациите и достапноста на тренерите, обезбедувајќи непречен и организиран процес за секого.

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.